В книгата тя ще разкаже за пластичните си операции и за връзката си с Брад Пит

Дженифър Анистън ще издаде мемоарна книга, в която ще разкаже за връзката си с Брад Пит. Това разкрива източник пред британския таблоид In Touch.

След години мълчание актрисата е готова да разкрие защо се е разпаднал бракът им с Пит, колко пластични операции си е направила и причината, поради която все още не е създала семейство.

Според източника актрисата от години си води дневник на благодарността и мемоарите ѝ няма да съдържат нищо излишно. Той уверява, че вече е виждал ръкописите и има тайни, които тя не е разкривала досега. „Най-голямата от тях се отнася до Брад и в последствие до Анджелина Джоли. Джен знае, че хората искат да чуят всичко за аферата ѝ с Брад и истината за развода им, особено след като Брад и Анджелина вече се разделиха, а Джен и Брад се събраха отново”.

Неповторимата Дженифър Анистън на 55 - неподвластна на годините (ГАЛЕРИЯ)

Анистън не крие, че изпитва гняв, обида и срам от цялата ситуация. С течение на времето емоциите охладнели и бившите съпрузи дори успели да поддържат приятелски отношения. Мемоарите си 55-годишната Дженифър Анистън ще засегнат и темата за майчинството, като ще разкажат за опитите за ин витро и причините, поради които не е осиновила деца.

Повече гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase