Колата “Центрофуга” прави своето триумфално завръщане във Вилата на любовта

Сложни математическа уравнения и задачи с повишена  трудност очакват нежните половинки в “Един за друг” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Финалното индивидуално изпитание за жените ще ги постави в ролята на шофьори на легендарната кола “Центрофуга”, а бързата работа с числата ще бъде разковничето за крайната им победа в играта.

Петър и Галена грабнаха ключова победа в “Един за друг”

Освен на бързата си мисъл, добрата памет и умелото боравене с арабските цифри, дамите в най-позитивното романтично риалити ще трябва да разчитат и на стабилен вестибуларен апарат, който ще им бъде от полза, докато управляват един от символите на предаването - колата “Центрофуга”. Всяка правилно решена задача ще приближава жените и техните кавалери все по-близо до финалния етап на любовната надпревара, а всяка грешка - до последното им сбогом с Вилата на любовта.

Сладкарски откровения и рокендрол превъплъщения в “Един за друг”

Кой ще покаже математическия си гении, кой ще успее овладее емоциите си и кой ще бъде застрашен от отпадане само на крачка от финалите, ще разберете в новия епизод на “Един за друг” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.  

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.