Кой ще отпадне на метри от големия финал?

Финалистите в шестия сезон на най-горещото риалити Hell’s Kitchen ще станат ясни тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Отборите на Черните куртки и Златните ще влязат в поредно съревнование, а в края на вечерната резервация шеф Виктор Ангелов ще конфискува още две куртки.

Никол след Hell’s Kitchen: С мъже готвя по-добре!

Звездните готвачи и техните по-опитни съперници ще се впуснат в рискова игра на покер, излязла директно от Кухнята на Ада. В нея всеки грешно избран продукт може да означава оранжева престилка и потенциална елиминация. Резултатът между враждуващите лагери е равен, а Чоткин, Димитър, Станислав и Сарамандов със сигурност ще искат да вземат надмощие над предвожданите от шеф Пеньо Гатевски воини - Бони, Изабел и Гърдева.

Огнената Никол напусна Hell’s Kitchen на крачка от финала

Кой ще триумфира и кой ще трябва да събира багажа си, разберете в новия епизод на Hell’s Kitchen 6 тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.