Финландският участник в тазгодишното издание скандализира зрителите

Финландският участник в тазгодишното издание на „Евровизия” скандализира зрителите, създавайки илюзията, че е излязъл на сцената без бельо.

Изпълнителят, познат под името Windows 95 man, в същност не бил гол, но през цялото време камерите умело прикриваха предната част на тялото му. Така режисурата допълнително подсили подозренията на зрителите. Windows 95 man беше прикрил интимните си части с бандаж в телесен цвят, който се сливаше с кожата му.

Защо Исландия може да бойкотира „Евровизия 2024”

Костюмът е известен в киното и телевизията като "скромната дреха", която е често използвана за прикриване на интимните зони на актьорите. Именно с такава "скромна дреха" се появи и кечистът Джон Сина на сцената на „Оскарите” през февруари.

Windows 95 man е добре познат артист, танцьор и търсен модел. Много популярен е във Финландия. „Мил и приятен човек, той е малко срамежлив маниак през деня, но когато облече униформата си - прословутата несъществуваща тениска на операционната система в комбинация с дънкови панталони, той се превръща в супермен”, гласи неговото представяне в певческия конкурс. Windows 95 man често прави диджей сетове, състоящи се от евроденс и техно хитове от 90-те.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!