Кой от останалите финалисти ще напусне - Станислав, Димитър или Чоткин?

Поп фолк дивата Бони и риалити звездата Александра Гърдева се изправят една срещу друга за последен сблъсък в звездния финал на Hell’s Kitchen 6 тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. В последните седмици напрежението между двете амбициозни дами се увеличаваше и всяка от тях е твърдо решена да докаже себе си като завоюва титлата “Най-добър готвач сред звездите”, която миналата година грабна инфлуенсърката Виктория Капитонова.

Шеф Ангелов организира троен годеж за финалистите в Hell’s Kitchen 6

Тази вечер ще разберем и кои ще бъдат двамата готвачи, който ще се борят за победата в големия финал на Hell’s Kitchen. Талантливият Чоткин, прецизният Димитър и изненадата на сезона Станислав ще се изправят един срещу друг, а в края на кулинарната битка един от тях ще напусне Кухнята на Ада завинаги.

Предложение за брак в Hell’s Kitchen тази вечер

Във вчерашното предизвикателство с половинките на участниците, първото място грабнаха Чоткин и неговата любима Камелия. Зрителите станаха свидетели на троен годеж между финалистите и техните дами. Щастието за тях обаче ще приключи бързо, а по пътя към голямата награда от 100 000 лв. ще станат жертви на преднамерен саботаж.

Опитната Бони или амбициозната Гърдева - кой ще е новият звезден победител?

Гледайте звездния финал на Hell’s Kitchen 6 тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.