Чоткин, Станислав и Димитър признават, че са научили нови неща, надграждали са и много са се забавлявали в кулинарното риалити

Тримата финалисти в кулинарното предаване Чоткин, Станислав и Димитър влизат в студиото на „На кафе“, където пред водещата Гала разриват емоциите си след големия финал на сезон 6 на Hell’s Kitchen. Сребърният и бронзовият медалист поздравяват победителя Чоткин и признават, че всеки един от тях е достоен да бъде на неговото място. Близки и приятели не спират да им се обаждат, подкрепят ги и отзивите за участията им са силно положителни. Искрено са щастливи от милионите съобщения, които получават.

„Ако трябва да съм честен, когато влязох в Hell’s Kitchen, не съм си представял, че ще стигна до финал. Влязох заради преживяването, за да се развия и да науча нови неща. Първите две седмици ми бяха трудни за адаптация в обстановката. Влязох със Сарамандов със закъснение от две седмици и другите вече бяха набрали темпо. Имах момента на плахо пристъпваме и опипване на почвата, но след това реших да се опитам да се състезавам само и единствено със себе си. Гледах да надграждам и да ставам по-добър всеки следващ ден“, признава Станислав Димитров.

Победителят от Hell’s Kitchen Чоткин: Ще остана с Камелия до края на дните ми

„И на мен първите няколко седмици и бяха доста трудни. Влияние ми оказа отсъствието от професионална кухня, а също така не съм свикнал да живея с толкова много хора. С течение на  времето влязох в ритъм. Благодарение на Симона станах по-силен, по-емоционален и не толкова съсредоточен в готвенето. В един момент това се превърна в слабо място. Беше като нож с две остриета, но не съжалявам за нищо“, споделя своето трудно адаптиране Димитър.

За Чоткин най-забавния момент в предаването е играта и изпитанието в басейна. Тогава докато се забавляват, печелят предимство, готвят и отиват на гости.

„За мен най-забавният момент е участието ни в караокето. Тогава се отпуснахме, забавлявахме се и ще ми остане незабравим спомен“, си припомня Станислав.

„За мен отиването на гости в семейството на Славейко“ категоричен е Димитър. Това е моментът, в който се получава разковничето за взаимоотношенията между него и Симона.

Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell’s Kitchen 6

При предложението за брак участниците признават, че не са били подготвени за ситуацията и тримата е трябвало на момента да кажат, това, което мислят и чувстват. „Това е смело решение и трябва да се понесе отговорност. Не е само падането на коляно“, признават кулинарите.

Кой е най-големият им успех и провал в Hell’s Kitchen?

„Отчитам като грешка създаването на менюто ми за финала. Трябваше да пресметна, че няма да работя само аз и не всичко зависи само от мен. Изпуснах нишката, защото не можех да съм на всички места едновременно“, разсъждава Станислав. „За успех определям вдигането на бариерата в съзнанието ми и да осъзная, че няма граници в кухнята. Няма продукт, който да не мога да комбинирам с друг и всичко е възможно.“

Митко и Мони с първи коментар за годежа си в Hell’s Kitchen

„Бих определил като провал скандала в къщата. Не съм ревнив човек и бих се определил като твърде либерален. Според мен в ситуацията имаше подла постъпка и моята реакция беше малко по-остра“, определя конфликта като своя грешка Димитър. „Най-големият ми успех е Симона! Имам голям опит в готвенето, но тук в Hell’s Kitchen успявах да се събудя и да пробвам луди комбинации, които не се харесаха на колегите, но бяха оценени от шеф Ангелов.

Кастингът за сезон 7 на Hell’s Kitchen вече е отворен. Всички, които искат да се впуснат във вълнуващото кулинарното приключение и да се учат лично от шеф Виктор Ангелов, могат да се запишат за кастинг на nova.bg/hk.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.