Победителят Чоткин и Камелия проговориха за връзката си след Hell’s Kitchen

Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell’s Kitchen 6. Той даде първото си ексклузивно интервю в Кухнята след Ада - официалният подкаст на Hell’s Kitchen. Шампионът разкри всичко за своето представяне и своя годеж пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5.

Чоткин споделя, че се е чувствал като черната овца в кухнята и се е борил сам срещу всички, но не се е предал, защото е следвал целите си. Признава, че е правил грешки, но не се е криел зад тях, защото те са му помогнали да надгради себе си като професионалист.

Победителят от Hell’s Kitchen Чоткин: Ще остана с Камелия до края на дните ми

В студиото на подкаста гостува и Камелия, неговата любима, която също участва в предаването, но отпадна в по-ранен етап на състезанието. В неизлъчвано видео до този момент се вижда предложението на Чоткин към Камелия минути след финала и поканата към шеф Ангелов да бъде кум на сватбата им. Какъв беше неговият отговор и какво ще бъде ергенското парти?

Пред водещия Станислав Иванов, победител в сезон 5, Чоткин обеща, че ще се завърне в България, за да е близо до родителите си и Камелия. Той сподели, че го очакват много нови кулинарни приключения, които тепърва ще обяви.

Кога ще бъде сватбата на Камелия и Чоткин и какво ще направи победителят с голямата награда от 100 000 лева?

Кастингът за сезон 7 на Hell’s Kitchen вече е отворен. Всички, които искат да се впуснат във вълнуващото кулинарното приключение и да се учат лично от шеф Виктор Ангелов, могат да се запишат за кастинг на nova.bg/hk.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.