„Нека още веднъж дадем доверието си на тези, които имат претенцията да ни управляват“, призова вицепрезидентът

Въпреки че в последните години изхабихме думи като воля и дълг, остава надеждата България да има добро и силно правителство, което да се ползва с доверието на хората. Така следващите години да направим сериозни крачки напред. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова на честването на 60-годишнината от обявяването на Хисаря за град.

Йотова: На лидерски срещи за кабинет може би ще се отзоват повече партии

„Нека още веднъж дадем доверието си на тези, които имат претенцията да ни управляват. От своя страна, те да знаят своята отговорност, да бъдат истински лидери, да извадят България от периферията на Европа. Да я върнат на мястото ѝ на достойна държава, създала цяла цивилизация – славянската, с една от най-старите държавнически традиции“, заяви той. 

„Живеем в трудно време, бъдещето поражда много тревожни въпроси, чиито отговори все още не можем да намерим. Бушуват войни, а за мир говорим по-малко, отколкото за оръжия. Нашите родители ни завещаха мир, за да можем да развиваме себе си. Нека и ние да оставим на децата си мир, а не войници и оръжие, несигурност и нестабилност“, призова вицепрезидентът.