Режисьорът даде откровено интервю пред Деси Банова-Плевнелиева

В рубриката "Тук и сега" гостува един от най-големите български режисьори Теди Москов. Той заведе Деси Банова-Плевнелиева близо до дома си, на мястото, където се снимаше култовото предаване "Улицата". 

„Аз не съм емблематичен режисьор. Просто съм своеобразен режисьор. Правя неща, които не приличат на другите, поради това, че не следвам сюжетната връзка и не изграждам психологически характери”, сподели театралният, телевизионен и кинорежисьор Теди Москов.

"Тук и сега": Лилия Маравиля за любовта, сцената, чудесата и бокса

„Живея близо до площада, на който е заснет втория епизод на „Улицата”. Без да се оприличавам с Уди Алън  - много ми хареса това, че той винаги снима близо до дома си, за да може да се прибере и да поспи като се умори. И аз бях тръгнал малко да подремна И когато се върнах- видях пияната Мая и Ники Додов с трабанта. Тук кипеше един много красив ентусиазъм. На всички”, разказа той.

Какви спомени пази още от снимките на "Улицата" емблематичният режисьор, как би протекъл животът му, ако не беше срещнал съпругата си Мая Новоселска, колко обича внучките си и кое е чудото в живота му? Отговорите на тези въпроси ще намерите във видеото.