Той посочи, че прекратява участие във всички срещи с обществеността, организирани от партията

Николай Марков обяви, че политическата партия "Величие" е "само и единствено господин Ивелин Михайлов и неговата псевдо икономическа групировка от сламени и зависими хора". Той допълни в публикацията си в социалната мрежа Facebook, че от днес няма да участва в срещи с обществеността, организирани от партията. 

Скандал във "Величие": Ивелин Михайлов обвинява Николай Марков в заплахи и натиск (ОБЗОР)

"От днес прекратявам моето участие във всички срещи с обществеността, организирани от ПП "Величие". Призовавам моите последователи и симпатизанти, да разпространят във всички населени места, в страната и извън нея, че ПП "Величие" е само и единствено господин Ивелин Михайлов и неговата псевдо икономическа групировка от сламени и зависими хора. Както и, че целите на тази организация не са партийни, нито идеални. Доказателствата предстоят! Подредени, проверени и годни", написа Марков. 

Политическата партия "Величие" потвърдиха думите на Марков също в публикация в социалната мрежа. "Полковник Марков прекрати своето участие във всички бъдещи срещи с обществеността, организирани от ПП "Величие"!", пишат те. 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase.