Гледайте премиерния петнадесети епизод от пети сезон на криминалния сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

С помощта на екипа на Матю Гарза във ФБР, полицай Лопес започва сложна съвместна операция, в която поставя всичко на карта. Целта на агентите и полицаите е да помогнат на Илайджа Стоун да свали лидер на банда в замяна на нейната безопасност.

Безразборна стрелба по пожарникари в „Новобранецът“

Междувременно Нолан и Бейли трябва да се справят с тайните и сенчестите сделки, които е оставила покойната му майка. Двамата се отправят към вече празния дом на покойницата във Фоксбърг в Пенсилвания, където трябва да организират евтино погребение и да прегледат наследството. Оказва се, че майка му е оставила различни проблеми, сред които тайни, сенчести сделки, свързани с наркодилъри, контрабанда, запорирана ипотека, измами... Тъй като нямат юрисдикция да разследват Нолан и Бейли се налага да поискат помощ от шериф Стив Макнийз. Каква ще е реакцията на Джон Нолан при срещата му с неиния редовен съучастник, маскиран и представящ се като самия него?

Не пропускайте развръзката в премиерния петнадесети епизод на пети сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.