По думите му ГЕРБ ще се бори с ДПС да си върне загубените избиратели

България няма да дава и не дава кеш на Украйна. Ние дори получаваме пари за старото съветско оборудване, до момента - 60 милиона. Договорени са още 300 млн. Не само не даваме, а и получаваме пари за помощта си. Всичко, което правим за Украйна, се остойностява. Това заяви лидерът Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Борисов: Листопадите от другите партии не ни касаят

"Вчера, за пореден път, се проведе изслушване за Срещата на върха на НАТО и модернизацията на армията, а най-важните проекти са направени по време на нашето управление. Направи се опит да се уплашат българите, и то много манипулативно, че ще ходят български войници в Украйна. Те ще защитават само територията на страната ни. В последните месеци кешът стана като обменна валута и имаше нов опит да се направи инсинуация, че България ще дава такъв на Украйна", коментира той.

По думите му ГЕРБ ще се бори с ДПС да си върне загубените избиратели. "Главчев смени 25 от 28 областни управители. В областите, където загубихме изборите от Движението за права и свободи, изисквам да направим всичко възможно да си върнем подкрепата. Ще водим политическа битка с ДПС", подчерта Борисов.