Инцидентът е станал на Околовръстното шосе

Автобус на градския транспорт и тир се сблъскаха на Околовръстното шосе на град Бургас. Пострадали са пътничка от автобуса и шофьорът на тежкотоварния камион.  Пътничката е откарана в МБАЛ Бургас без сериозни наранявания. Тя има натъртвания по тялото, а шофьорът на тира е с фрактура на ръката. Пробата за алкохол на водача на камиона е отрицателна.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК 

 

 

Катастрофата е станала около 15.30 ч. на един от най-натоварените булеварди в града – „Тодор Александров”. Той свързва трафика от Южното Черноморие и центъра на града. Автобусът се е движил правомерно, когато спрелият тир със старозагорска регистрация е потеглил изведнъж.

Трима пострадали след катастрофа между тир и бус в София (СНИМКИ)  

Автобусът се е движил в буслента, когато внезапно е бил засечен от тир, излизащ от близка улица. Шофьорът на автобуса предполага, че водачът на тира може въобще да не го е видял да идва по главната улица. 

 

„Камионът беше спрял и тръгна изведнъж. Не ме ли видя този човек, не знам”, каза шофьорът на автобуса. Кондукторката разказа, че както са се движили, тирът е тръгнал изведнъж и се е блъснал в автобуса.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase