И.ф. председател на БСП честити Националния събор на социалистите от връх Бузлуджа

„Взривовете във фабрика в Елин Пелин показаха за пореден път разпада на държавността в България. Показаха нивото на комуникация между местна и държавна власт, както и липсата на бърза реакция”, коментира в ефира на „Събуди се” и.ф. председател на БСП Атанас Зафиров.

БСП създава ляво обединение с “Левицата!”, “Изправи се, България” и досегашни партньори

Той честити Националния събор на левицата, по време на който социалисти от цялата страна се събират под върха Бузлуджа. „Честит празник на всички ляво мислещи хора в България. Вчера направихме среща в Стара Загора, на която 17 политически партии приехме манифест към българските граждани, с който заявяваме нашето намерение да вървим обединени към следващите избори и спечелване на победа, с ясна заявка лявото да бъде основен политически фактор в управлението на страната. Бузлуджа е свято място за всеки социалист”, заяви Зафиров.

Атанас Зафиров: Връщането на втория мандат е бягане от отговорност

По негови думи процесът на консолидация вътре в БСП и в лявото политическо пространство е необратим и еднопосочен. „Нещата, които ни събират са много повече, отколкото нещата, които ни разделят”, смята Зафиров.

Целия разговор гледайте във видеото.