Новото пътешествие започва на 23 април в 12 поредни епизода , всяка неделя, от 13.00 ч. по DIEMA

Пътешествениците от туристическото предаване “Без багаж“ ще покажат на зрителите в новата си поредица една от най-красивите и загадъчни страни в Югоизточна Азия от тази неделя в 13.00 ч. по DIEMA. Към Камбоджа се стичат милиони пътешественици, за да се докоснат до древни култури, храмове и етноси, съхранили традиции и обичаи.

Снимки на "Без багаж" в Камбоджа може да видите ТУК

В епизодите на “Без багаж“ зрителите ще се срещнат с жителите на малки села, скрити в джунглата, полет над  лотосови поля, лов на кобри за вечеря, обяд с тарантули, какавиди и водни хлебарки, закуска с речни охлюви и сочни тропически плодове. Пътешествениците от “Без багаж“ ще се запознаят с обитателите на Тонле Сап, живеещи в къщи на кокили във водите на гигантското езеро, ще плават по река Меконг, ще кръстосват острови и ще откриваме отговори на сериозни въпроси за геноцида, милионите мини в полята и джунглата, които продължават да отнемат човешки животи.

“Без багаж“ са подготвили епизоди за величествения Ангкор Ват, превзетия от вековни дървета Та Пром, изящния Байон и още храмове, завещали посланията на древните, населявали плодородните земи на Камбоджа.

Не пропускайте новата поредица на “Без багаж“ от 23 април, всяка неделя от 13.00 ч. по DIEMA.

Всички епизоди на туристическото предаване можете да гледате в официалния му канал във Vbox7.com.