Новият сезон на предаването стартира тази събота, 23 септември, от 19.30 ч. по NOVA

С нов милионер, огромни печалби и много адреналин стартира новият шести сезон на предаването Национална лотария тази събота, 23 септември. В 19.30 часа по NOVA водещите Захари Бахаров и Рая Пакова ще посрещнат най-новия осми милионер за тази година и ще предложат печалби за над 2 500 000 лева на десетима късметлии.

За по-малко от пет години Национална лотария доказа щедростта си, като превърна 12 българи в милионери, раздаде 266 чисто нови автомобила, 18 къщи и апартаменти, 37 килограма злато и 42 свръхголеми печалби по половин милион лева и повече. Общата сума на раздадените печалби е в размер на колосалните над 950 000 000 лева.

С това щедростта на Национална лотария не се изчерпва! Тя продължава да радва своите участници с нови големи печалби и в шестия сезон на предаването.

Още тази събота десетима късметлии могат значително да увеличат семейните си бюджети с печалби за над 2 500 000 лева. Пореден щастливец ще се сдобие с чисто нов автомобил от играта „На крачка от късмета”. Двама участници пък ще трупат крупни суми от щедрите сейфове на Национална лотария. Пред сферите в играта „МЕГА ДЖАКПОТ” ще се изправи щастливец, който ще има шанс да играе за най-големия джакпот в телевизионна игра в България, достигащ 2 милиона и 400 хиляди лева.

Не пропускайте старта на новия сезон на предаването тази събота, 23 септември, от 19.30 часа по NOVA.