Гледайте приключенския екшън „Библиотекарят: В търсене на копието“ от 13.00 ч. и романтичната комедия „Гаджето на най-добрия ми приятел“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Много приключения, смях и романтика ще предложат на зрителите филмите в съботния ден в ефира на NOVA. Старт на забавленията поставя приключенският екшън на режисьора Питър Уинтър разказва историята на притеснителния Флин (Ноа Уайли), който най-накрая намира приложение на енциклопедичните си познания за света на езотеричните науки, когато е избран за член на мистериозния орден на „Библиотекарите”. 

Той не иска да бъде герой, а само да получи работата, съдбата предопределя друго. Флин получава задачата да охранява колекция от митични артефакти, но силите на злото също ги желаят, за да използват безценните съкровища за зловещите си планове. Флин, заедно със своята секси бодигардка-амазонка Никол, пътува до най-екзотичните, недостъпни и опасни краища на света, за да докаже, че може да бъде един истински библиотекар. В главните роли са две познати телевизионни лица - Ноа Уайли от "Спешно отделение" и Кайл Маклоклан от "Туин Пийкс". На библиотекарят му помага сексапилна бодигардка (Соня Уалгър, руса англичанка), а сред лошите е познатата от "Кралят на скорпионите" Кели Ху.

В 15.00 ч. зрителите ще могат да се забавляват с романтична комедия „Гаджето на най-добрия ми приятел" на режисьора Хауърд Дойч. Майстор в съблазняването, но и в оскърбяването на жени, Танк (Дейн Кук) е идеалната половинка за „гаджето на най-добрия ми приятел“. Когато момчетата бъдат отхвърлени, те наемат Танк, за да изведе бившите им приятелки на най-лошата среща в живота им – едно толкова ужасно преживяване, което да ги накара на мига да се завърнат обратно при скъпите си. Така че, когато най-добрият приятел на Танк, Дъстин (Джейсън Бигс), е зарязан от новата си приятелка, Танк естествено предлага да помогне... и в крайна сметка се сблъсква с предизвикателството на живота си. Умна, красива и упорита, Алексис (Кейт Хъдсън) е първото момиче, което знае как да разкрие блъфа му, а Танк скоро се оказва разкъсан между лоялността си към Дъстин и любовта си към гаджето на най-добрия си приятел.

Не пропускайте приключенския екшън „Библиотекарят: В търсене на копието“ от 13.00 ч. и романтичната комедия „Гаджето на най-добрия ми приятел“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA