Тя ще пее в един от най-популярните столични клубове

Още една звезда ще пристигне в България в четвъртък. Секссимволът на 80-те Саманта Фокс. Тя ще пее в един от най-популярните столични клубове.

 

Дисколегендата пристига в България с балет само няколко часа преди шоуто си в четвъртък вечер. В самолета ще пътува от лявата страна, а след като кацне на българска земя, ще я посрещне лимузина, изискване, което тя не е поставила пред организаторите. Иначе Саманта Фокс е поръчала изключително здравословна храна – пиле, риба и зеленчуци, сок от червени боровинки и разбира се, скъпо шампанско.

 

Специално за нея ще бъде поръчана и доставена тонизираща напитка, която не се продава у нас. Саманта Фокс е поставила и своите условия за стаята, в която ще спи и гримьорната си. Апартаментът задължително трябва да е до асансьор, а в гримьорната да има три големи огледала и свежи цветя.

 

През 80-те мъжете я обожаваха, а жените искаха да приличат на нея.

 

Кариерата й започва на 16 като момичето от трета страница на „Сън”. Само три години по-късно тя вече е световна знаменитост с първата си песен I Want Your Body, която оглавява музикалните класации на 17 държави. Има над 30 милиона продадени албума.

 

Личният живот на звездата обаче е смесица от възходи и падения. Опитва се да осинови момченце на име Саймън с тогавашния си партньор Питър Фостър, но детето умира при инцидент. Свързвана е с Пол Стенли от KISS. През 2003-та Саманта обаче шокира мъжката част от света казвайки, че живее с жена - нейния мениджър Майра Стратън.