Професионалните танцьори бяха придружени на сцената от водещите и част от журито

Пищното откриване на най-бляскавото шоу в телевизионния ефир Dancing Stars беше съпроводено със страхотна изненада. За първи път в историята на предаването професионалните танцьори бяха придружени на сцената не от своите звездни половинки, а от водещите и част от журито

 

В шеметната хореография се включиха Маги Желязкова, Калин Сърменов, Алекс Сърчаджиева, Илиана Раева, Алфредо Торес и Галена Великова. Дивата Маги Желязкова подлуди публиката, качвайки се върху катедрата на журито и изпълнявайки сложна поддръжка под звуците на вечния хит "I'm So Excited". Преди да застанат до своите звездни половинки, професионалните танцьори на Dancing Stars превзеха дансинга и изненадаха зрителите в залата и пред екрана със своя "Огнен танц". 

 

Първи в приключението на дансинга се впуснаха Ути Бъчваров и Елена Добрикова, които танцуваха ча-ча. Представянето им беше определено като "стихия" и даде един успешен старт на шоуто. Във вихъра на ча-ча се впуснаха още двойките Мика Стоичкова и Тодор, бате Енчо и Петя, Албена Михова и Петьо, Елена от Big Brother и Деян, ВенЗи и Ралица, Антон Касабов и Дорина.

 

Въпреки желанието и усилията си да танцува, бате Енчо попадна на дъното на класацията като заедно с партньорката си получиха едва 22 точки. Не така стояха нещата за Албена Михова и Петьо, които се изстреляха почти на върха със своето ча-ча, което бе едно от най-добрите на сцената. Към Мика Стоичкова пък журито има големи очаквания заради спортния дух, който носи в кръвта си.

 

ВенЗи и Ралица бяха сред най-артистичните на дансинга, но занапред журито ги посъветва да поработят повече върху танците. Хубавата Елена от Big Brother се превърна в една от най-екзотичните дами на сцената на Dancing Stars и в любимка на Илиана Раева. Антон Касабов и Дорина също се справиха отлично със своето ча-ча, което им отреди висока позиция във временното класиране.

 

Двойките, които се впуснаха в енергичен куикстеп, бяха Михаела Филева и Светльо, както и Дарин Ангелов и Ани. И двете двойки се представиха отлично и обраха овациите на журито. То обаче остана без думи след танца на Дарин и Ани и го определи като най-доброто изпълнение за вечерта. Галена Великова дори нарече актьора Дарин Светкавицата. Така те оглавиха класацията за вечерта с общия сбор от 32 точки.

 

На сцената на Dancing Stars видяхме и няколко елегантни изпълнения на фокстрот. Нана Гладуиш и Мирослав разказаха истинска история на дансинга, за която получиха висок сбор от точки и комплиментите на журито. Романтичният фокстрот на Мариан Кюрпанов и Михаела пък даде заявка те да се превърнат в една от любимите двойки на звездната сцена. Не така добре се справиха с балния танц Милко Калайджиев и Елена, които получиха предимно критики. Критики понесе и Нели Атанасова с партньор Наско Месечков. Видимото й притеснение буквално я скова на сцената и журито не остана доволно от танца. Въпреки това обаче бе щедро към двойката и ги оцени високо.

 

Ето и временното класиране след първия танц:

 

Дарин Ангелов и Ани – 32 точки Елена и Деян – 31 точки Михаела Филева и Светльо – 30 точки Албена Михова и Петьо – 29 точки Нели Атанасова и Наско – 29 точки Антон Касабов и Дорина – 27 точки Нана Гладуиш и Мирослав – 26 точки Мика Стоичкова и Тодор – 26 точки Мариан Кюрпанов и Михаела – 25 точки ВенЗи и Ралица – 25 точки Бате Енчо и Петя – 22 точки Ути Бъчваров и Елена – 21 точки Милко Калайджиев и Елена – 19 точки