Опитите и на медиите, и на разследващите да го открият, удрят на камък

 

Разгневеният баща, набил две деца, които се закачали със сина му, е обявен за общодържавно издирване. Опитите и на медиите, и на разследващите да го открият, удрят на камък. За първи път пред камера обаче застана учителката, опитала да го спре. 

 

Два дни след инцидента екип на Новините на Нова се срещна с Олга Савова пред Националното училище по изкуства в Плевен. Учителката е категорична, че най-голямата жертва е Цветан - синът на разгневения родител.

 

Учителката намекна, че поведението на момчето е зов за помощ към родителите му да го обичат. Затова и най-вероятно Цветан е преувеличил спречкването си с Мартин и се е стигнало до агресията на бащата.

 

Екипът на Нова потърси бащата Милен Антов и майката в семейното им жилище. Там обаче нямаше никой. По всичките си дела Антов е пробвал да се изкара невменяем. В момента той е в петгодишен изпитателен срок на поредната си присъда за икономическо престъпление.

 

В училището на Цветан, Мартин и Георги пък ще лекуват раните на децата с изкуство и една предстояща изложба "Не на насилието!".