Нови разкрития уличават Пламен Димитров-Майстора в закани срещу екипа на предаването

Автомонтьорът Пламен Димитров, по прякор Майстора, който беше задържан след палежа на колата на репортера на "Господари на ефира" от Карлово - Зорница Акманова, остава в ареста за 72 часа. Срещу него е повдигнато обвинение за измама и го заплашват до 4 години затвор.  В същото време нови разкрития го уличават в закани срещу екипа, провел разследването

Защо подпалиха колата на репортер на „Господари на ефира”? Кой подпали колата на журналист от "Господари на ефира"?

Колата на Зорница Акмакова се намира на паркинга на КАТ в Карлово и е иззета като веществено доказателство. В нощта на случилото се е била паркирана пред дома й. По първоначални данни палежът е умишлен и вероятно е акт на разплата след серията репортажи за автомонтьора Пламен Димитров. Той се е свързал с един от хората, подали сигнала срещу него. Телефонен разговор издава намеренията му.

В същото време приятелката на автомонтьора, която заемаше поста на административен секретар на Районна прокуратура-Карлово и подаде оставка, от днес не е на работа и е освободена от длъжност.

След случилото се главният прокурор Сотир Цацаров разпореди възобновяване на разследванията срещу Пламен Димитров по всички сигнали, които са подавани срещу него.

Репортер: Илиян Велков

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.