Самият той не се чувства герой, въпреки че масово бе определен за такъв

Млад полицай стана хит в социалните мрежи, след като смени гума на закъсали на пътя момичета.  Вчера една на пръв поглед нормална и човешка постъпка не спира да събира лайкове в социалните мрежи. Млад полицай сменя гума на автомобил, закъсал на пътя Кюстендил – Дупница. Момичетата пътували по работа. Надя и Мария се заловили сами да сменят гумата, но не успели. Дълго време никой не спрял да им помогне. До момента, в който видели полицейска кола.

Кои са мотористите, спрели движението заради възрастен мъж? (ВИДЕО)

Кварталният полицай от Бобов дол Ивайло Рангелов се озовал случайно на мястото.

 „Момчето слезе от патрула, аз изтичах до него и просто му обясних, нали че сме в беда и той просто с една широка усмивка каза добре, само ми кажете,че имате  крик и гума и всичко ще се оправи”, разказва Надя.

„Това според мене е едно човешко задължение, това няма никакво значение,че съм пол служител. Всеки е длъжен ежедневно, когато има възможност да прави някаква добрина. Аз смених гумата може би за 4-5 мин”, заяви Ивайло Рангелов от РПУ Бобов дол.

Тези минути,обаче се оказали достатъчни да впечатлят двете дами.

ГОЛЕМИ СЪРЦА: Хората, които правят света по-добър (ГАЛЕРИЯ)

„Постнахме това за да изразим наистина благодарност първо към него, лично и след това да покажем на обществото, че мнението, което се нагнетява към полицаите е неоснователно”, обяснява Мария. Самият Ивайло не се чувства герой.

„Притесняваме ме това, че много хора й обръщат внимание и го имат за някакво геройство, а не трябва да е така”, заяви той.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.