37-годишната бразилка обяви, че спира участието си в дефилетата на марката

Прелестната Адриана Лима – един от най-красивите ангели на Victoria’s Secret, оставя горещите дефилета на култовия моден бранд зад гърба си

СНИМКИ ОТ ДЕФИЛЕТО В НЮ ЙОРК ВИЖТЕ ТУК

„Скъпа Виктория, благодаря, че ми показа света и сподели тайните си с мен! Вие не просто ми дадохте крила, но и ме научихте как да летя!“, написа красавицата в профила си в Instagram, споделяйки видео с най-добрите си моменти като ангел.

Dear Victoria, Thank you for showing me the world, sharing your secrets, and most importantly not just giving me wings but teaching me to fly. And all the ❤️ to the best fans in the 🌎! Love, Adriana 💖

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Nov 8, 2018 at 2:00pm PST

Топмоделът се сбогува официално с бранда по време на ежегодното шоу на Victoria’s Secret в Ню Йорк. Това беше 19-ото дефиле с ангелските крила на 37-годишната бразилка, пише dariknews.bg.

Красавицата се оттегли от подиума със сълзи в очите и ръце на сърцето, докато изправената на крака публика я аплодираше бурно.

Най-големите фенове на Адриана Лима се надяват, че това "не е краят на една ера". Официално съобщение за оттеглянето ѝ все още няма, а и в историята на Victoria’s Secret не липсват примери за „пенсионирани“ ангели, които са се завърнали след кратка почивка. Такъв беше случаят с Карли Клос, която през 2015 г. обяви, че сваля крилата, за да се съсредоточи върху обучението си, но две години по-късно се завърна триумфално на дефилето на Victoria’s Secret в Шанхай.

През 2017 г. бразилката Алесандра Амброзио обяви, че се разделя с марката бельо след 17 години.  Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.