Тя стана майка за първи път на 47 години

В началото на годината Камерън Диас и Бенджи Мадън изненадаха всички, като обявиха раждането на първото им дете - малката Радик Клое Уайлдфлауер. Три месеца по-късно 47-годишната актриса сподели първите си тайни за новия си семеен живот. В Instagram с приятелката си Катрин Пауър, звездата от филма „The Mask“, тя обясни, че майчинството е най-доброто, което й се е случило в нейния живот.

„Обичам да съм майка. Толкова съм благодарна и толкова щастлива. И това е най-доброто, което ми се случи. Имам толкова голям късмет да изживея това с Бенджи, имаме най-хубавите моменти от живота си. Доволна съм, и ми е трудно да повярвам”, каза тя, цитирана от БГНЕС.

Камерън Диас стана майка за първи път на 47 години

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on Jan 3, 2020 at 10:20am PST

Щастлива и влюбена, Камерън Диас каза няколко думи и за съпруга си, разкривайки, че 41-годишният музикант е „невероятен баща“ и че има късмета да има този опит с него. След това тя описва типичния си ден в условия на ограничителни мерки. "Или готвя, чистя, или се грижа за бебето си ... Като цяло тези неща се случват едновременно", пошегува се тя. „След това къпя бебето и го приспиваме, Бенджи й слага памперса, той е толкова добър с нея. Имам толкова късмет, че той е баща на моето бебе. Невероятно е. Той я приспива, а аз отивам в кухнята, наливам си чаша червено вино. Започвам да готвя, пускам някакъв сериал, няма значение кой... “, продължава тя.

Камерън Диас разкри защо се е омъжила на 42 години (ГАЛЕРИЯ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.