Котката на депутата Джон Никълсън направи своето звездно появяване

Към заседанието на комисия в британския парламент се присъедини неочакван гост - котката на един от депутатите, предава агенция "Фокус". Членовете на комисията по култура, дигитални технологии, медии и спорт се събраха за виртуална среща, на която да обсъдят бъдещето на общественото радио и телевизия.

Докато депутатът Джон Никълсън разпитваше за използването на субтитри в детските програми, неговата котка Рохо реши, че сега е момента да направи своето звездно появяване. 

"Rocco, put your tail down" - Another classic entry for the Parliamentary cats on Zoom folder, this time @MrJohnNicolson at DCMS committee: pic.twitter.com/cOkRNrrlFh

— Alain Tolhurst (@Alain_Tolhurst) July 14, 2020

Котката за кратко се изпречи пред камерата на депутата, като опашката й прикри лицето на народния представител, който се извини на своите колеги за прекъсването. "Рохо, махни си опашката", помоли след това Никълсън, което предизвика смях сред другите депутати.  

Rojo’s decided to do some filing. pic.twitter.com/1nBap6G8LM

— JOHN NICOLSON M.P. (@MrJohnNicolson) July 16, 2020

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.