Снимка: iStock
По традиция на празничната маса се сервират рибни ястия
Кой не обича мириса на прясно приготвена риба? Отново е онова време от годината, когато трябва да се погрижим за трапезата на 6 декември, Никулден.
По традиция на празничната маса се сервират рибни ястия, най-често - пълнен шаран с орехи, пише Edna.bg.
Но преди да се стигне до яденето, а и до приготвянето на рибата, трябва първо да се сдобием с нея. В ГАЛЕРИЯТА ТУК вижте няколко ценни съвета за избора на риба.
Снимка: iStock
Още интересни новини:
На Никулден стават чудеса - поверия и традиции
Бургазлии отбелязват Никулден онлайн вместо на площада
ДНИ ПРЕДИ НИКУЛДЕН: На какви цени купуваме рибата за празничната трапеза?