Движението на много места е затруднено в Ловешко, ударили са се кола и снегорин

Пътищата в Ловешка област са проходими при зимни условия, но има ограничения заради катастрофа и закъсали тежкотоварни автомобили, съобщиха за БТА от областната дирекция на МВР в Ловеч.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК 

На пътя София - Варна, в района на село Малиново, има закъсал тежкотоварен автомобил. Образувала се е колона от автомобили и задръстване по посока Велико Търново и Варна. Движението се регулира от полицейски патрул.

Километрична опашка от тирове блокира „Хемус” (ВИДЕО)

Ограничено е движението за всички МПС по пътя Тетевен - Гложене заради пътно произшествие. Обходният маршрут е Гложене - Ябланица - Голям извор - Тетевен и обратно. При инцидента, станал около 8.00 часа в района на Гложене, са се ударили снегопочистваща машина и лек автомобил. Пострадал е водачът на колата. Служители на полицията правят оглед на местопроизшествието.

Катастрофа и на входа на град Тетевен затруднява движението в района. Тир с износени гуми препречи пътя за село Голец. Инцидентът е станал около 10 часа. Има един пострадал пътник със средна телесна повреда.  Заради завъртелия се напречно на пътя товарен камион се образува километрична опашка от автомобили.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.