Премиерът упражни правото си на глас

Гласувах за народни представители, които разбират и ще решават истинските проблеми на хората, които ще изразяват и защитават техните интереси, а не своите собствени. Гласувах за политически представители, които да дават пример за възпитание, толерантност, диалогичност и търпимост. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев, след като упражни правото си на глас, заедно с майка си. 

Той изрази надежда, че избирателната активност ще бъде висока. "Дано партиите, със своите послания, да са успели да привлекат повече избиратели, така че да имаме едно легитимно Народно събрание, което да изразява волята и интересите на българския народ", сподели премиерът. 

По думите му изборите в България са честни, но не трябва да бъдат чести. "Влизането в спирала от избори не е от полза за нито един гражданин, необходимо е стабилно мнозинство, което да излъчи редовно правителство. То трябва да решава проблемите на българските граждани", категоричен е Донев. 

Според него България прави решителни стъпки за диверсифициране на газовите доставки. 

ИЗБОРЪТ НА БЪЛГАРИЯ: Гласуваме на предсрочен парламентарен вот

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.