Той си отиде на 89-годишна възраст

Легендарният актьор и баща на холивудската звезда Дженифър Анистън – Джон Антъни Анистън, почина на 89-годишна възраст. Той е издъхнал в петък, потвърди дъщеря му с пост в социалните мрежи.

Роден като Янис Анастасакис, американският актьор от гръцки произход става световно известен с ролята си на Виктор Кириакис в сериала „Дните от нашия живот“. В продукцията той играе от 1965 г. в продължение на 37 години. През юни той спечели и награда „Еми” за цялостен принос.

Дженифър Анистън: Абсолютна лъжа е, че Брад ме заряза, защото не можех да му родя дете

В профила си в Instagram Дженифър Анистън публикува трогателно прощално послание, към семейни снимки с баща ѝ от ранното ѝ детство досега. 

„Мили мой татко, Джон Антъни Анистън, ти си един от най-прекрасните хора, които някога съм срещала. Благодарна съм, че пое пътя си към рая в мир и без болка! И то на 11.11… Винаги си бил изключително точен. Винаги ще те обичам! Не забравяй да ме посещаваш”, написа актрисата.

Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Новината за кончината на Джон Анистън идва, дни след като дъщеря му говори за болката от раздялата на родителите си в специално интервю за списание „Allure". Звездата от „Приятели” сподели, че е простила и на майка си, и на баща си.

Дженифър Анистън - момичето, което не остарява (ГАЛЕРИЯ)

Брад Пит и Дженифър Анистън - пет години щастлив брак (ГАЛЕРИЯ)

Из семейните албуми на най-големите звезди в света (ГАЛЕРИЯ)

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.