Двойката разказва за емоциите, предизвикателствата и уроците, научени от участието им в романтичното риалити

Полицаите Маргарита и Кристиян Кръстанови от Мрамор са поредните участници напуснали любовната надпревара „Един за друг“. Противоречивата двойка се прости с мечтата си да стигнат до финал в романтичното риалити, след като не успя да спечели отборното предизвикателства, а на повторното си появяване на телевизора, не получи достатъчно позитивни гласове. Семейството има във фамилната си история уникално предложение за брак и са родители на малка дъщеричка. Влюбените влязоха във Вилата на любовта със заявката да спечелят, да покажат колко много се обичат и да се забавляват. Днес те са гости в студиото на „На кафе“, където разказват за приключението „Един за друг“ и за живота си извън формата.

Маргарита признава, че обича високия адреналин и се впускаше без страх в десетките предизвикателства в предаването. Двойката се записва за кастинг два пъти, като миналата година идеята е била на Маргарита. Не са успели да се включат, заради стечение на обстоятелствата. Инициативата за участие тази година е била на Кристиян, който е задвижил цялата организация.

Полицейското семейство в “Един за друг” напусна надпреварата

„В „Един за друг“ се запознахме с много нови хора. Всеки един от тях е страхотен сам по себе си. Може би гледахме по-розово на нещата и сякаш бяхме отишли на зелено училище за възрастни. Отидохме да се забавляваме, а трябваше да осъзнаем, че това е състезание. От 13 двойки само една печели наградата. Срещнахме различни хора с различни характери. С някои дори не си представяме, че бъдещето ни ще продължи без тях. Станаха ни много близки и част от семейството ни. С други не успяхме да се сближим толкова. Нямахме абсолютно никаква стратегия или по-скоро нямахме обща стратегия. Аз бях решила, че тези пари, които ни дават за залози, не сме работили за тях и не сме се трудили, затова може да се харчат“, споделят преживяванията си във формата.

„До влизането си в предаването потвърждавам, че не можех да губя, без значение къде и в какво. Във Вилата на любовта се научих да губя, тъй като от 10 игри взех само две. Маргарита беше много по-добра от мен, но не сме се обвинявали за нищо“, признава Кристиян.

Семейството разказва, че приятелите и близките им са мислели, че са победители и никой не е вярвал, че са напуснали преждевременно предаването.

Повече за любовта им от пръв поглед в полицията, за забавните случки на брачната им церемония, защо в последния момент сменят името на дъщеря им, гледайте във видеото.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.  

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.