Вижте как звездата от "Тор" решава да кръсти един от синовете си

Крис Хемсуърт сподели в интервю за Vanity Fair, че като по-млад е бил силно повлиян от филма „Легенди за страстта“, в който участват Брад Пит и Антъни Хопкинс. Актьорът разказа, че е бил много впечатлен от Брад Пит и неговия герой Тристан и допълни още, че „никога не е имало по-красив мъж на екрана от него“.

Брад Пит на 60: Секссимволът на Холивуд (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Звездата от франзайза „Тор“ разказа, че когато съпругата му Елза Патаки е била бременна с близнаците, двамата са гледали отново хитовия филм с участието на Брад Пит и изведнъж му хрумнала идеята да кръсти едно от бебетата Тристан.

„Тристан не е ли най-готиният герой на света. Мисля, че едно от децата ни трябва да се казва така“, казал Крис на съпругата си тогава.

Публикация, споделена от Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Хемсуърт и Елза Патаки се ожениха през 2010 година. На 11 май 2012 се роди единствената им дъщеря Индия Роуз, а на 18 май на бял свят се появявиха и близнаците Саша и Тристан.

Публикация, споделена от Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Актьорът от „Мъже в черно“ сподели още, че точно Брад Пит в "Легенди за страстта", а също така Патрик Суейзи в „Критична точка“ и Робърт де Ниро в „Жега“ са „виновниците“, затова той и двамата му братя Лиъм и Люк да станат актьори.

Публикация, споделена от Chris Hemsworth (@chrishemsworth)