В студиото на "На кафе" една от най-колоритните двойки от предаването разказва за своята мечтана сватба и за най-хубавите подаръци от съдбата

Петя и Дани разказват, че са мечтали да влязат в най-романтичното риалити още, когато са гледали втория сезон. Попълват кандидатурата си докато са на почивка в Анталия, но се разколебават и я изпращат след време. „Когато ни се обадиха, че сме одобрени, първоначално не повярвах“, споделя Петя.

Дани е категоричен, че с участието си в предаването с Петя са си доказали за пореден път, че са един за друг като двойка. Петя разказва, че не е очаквала изобщо предложението за брак, което половинката й отправя във Вилата на любовта.

„Първото ми предложение не се получи както го планирах. Исках да й дам пръстена на Бурж Халифа, но ме хвана срам“, разкрива Дани.

Петя и Дилян: С нашата игра в “Един за друг” е изненада, че стигнахме дотук!

В студиото на „На кафе“ двойката споделя, че се запознават в модната агенция на Дани. Сключват брак, докато Петя е бременна в 4 месец с първото им дете. „Сватбата ни беше в тесен кръг с най-близките ни хора. Много се забавлявахме”, разказват Дани и Петя.

Каква е рецептата, с която двамата „избират“ пола на своето второ дете, кой е по-романтичен от двамата и още много забавни истории от живота им, гледайте във видеото.