Тя e ексклузивен гост в подкастa “Кухнята след Ада”

Темпераментната Никол Росенова напусна Hell’s Kitchen броени дни преди финала на най-горещото риалити в ефира. Възпитаничката на кулинарната академия “Кордон Бльо” и последна жена в надпреварата получи оранжева престилка и шанс да води кухнята на Черните. Незадоволителното й представяне обаче принуди шеф Виктор Ангелов да добави нова черна куртка към стената на плача в Кухнята на Ада.

Пореден рунд от мача между Бони и Гърдева в Hell’s Kitchen тази вечер

Златните и Черните отново влязоха в два директни сблъсъка - кулинарно състезание и вечерна резервация. В първото предизвикателство двата отбора трябваше да приготвят ястие, съчетаващо морски дарове и месо. Макар да бяха спечелили предимство преди готвенето, Черните куртки бяха победени от звездните си съперници, а след незадоволителното си представяне, Никол получи оранжева престилка и номинация за изгонване.

Още един звезден участник напусна Hell’s Kitchen

Вечерната резервация представи пред двете кухни поредното ново меню на шеф Ангелов. Въпреки продължаващите търкания между фолк дивата Бони и риалити звездата Александра Гърдева, Златните показаха добра отборна игра и съумяха да издадат всичките си поръчки, включително и десертите. По-семплото приготвяне на ястията обаче не сработи в полза на професионалистите с черните куртки, които не успяха да издадат нито една поръчка, а ВИП гостите им демонстративно напуснаха ресторанта по средата на резервацията.

Царина: Никол трябва да спечели Hell’s Kitchen

Въпреки уменията и лидерските качества, лавината от грешки на талантливата френска възпитаничка Никол не оставиха друг избор на шеф Ангелов и той се раздели с нея дни преди големия финал в състезанието. Тя е гост в подкаста “Кухнята след Ада”, където разказва за участието си в Кухнята на Ада, постоянните скандали при Червените, пътя ѝ до най-популярната кулинарна академия в света и кой е най-достоен за голямата награда от 100 000 лв. Новият епизод с Никол можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Утре вечер Черните куртки и Златните ще излязат в нови съревнования, изпълнени с големи рискове и неочаквани комбинации от вкусове и възприятия.

Гледайте Hell’s Kitchen 6 в четвъртък, 9 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.