„Солидарна съм с жените и искам тя да победи!“, категорична е една от най-запомнящите се участнички от сезон 6 на кулинарното риалити

Царина харесва динамиката на работата в кухнята и й допада факта, че може да научава нови неща в нея. „Цветна е и я предпочитам пред работата на бюро или на машина“, разказва тя.

С Царина на Великден: Очаквах да взема черна куртка в Hell’s Kitchen

Царина е кръстница на детето на Ивайло от сезон 3 на кулинарното риалити. Самият той и дава кратки, но точни съвети за участието й в Hell’s Kitchen. „В началото на предаването нито Симона, нито Полина ми допаднаха. Впоследствие нещата се промениха и създадох много силни приятелства. Най-силното от които е с Полина”, споделя тя.

Магдалена Динкова: „Мисис баба“ 2022 от Hell’s Kitchen с вкусни рецепти за Великден

„Най-голямото ми разочарование е, че отпаднах на крачка от раздаването на черните куртки“, споделя Царина, чиято голяма мечта е да стигне до финала на Hell’s Kitchen. „За мен самото условие на задачата, която ме препъна, беше неочаквано и не успях да оправдая доверието на шеф Ангелов. Когато видях името си на една от черните куртки, се почувствах страхотно. Всеки път, когато съм получавала критика от него, съм я приемала като градивен урок. На моменти дори се чувствах добре, че ми прави забележки и винаги е бил много внимателен към мен. Никога и по никакъв начин не ме е засягал и научих страшно много от него. Напускането му в един от епизодите беше един от най-тежките моменти за мен“, споделя Царина, на която й се налага да работи от ранна възраст. Категорична е, че човек трябва да умее да прави повече от едно нещо. Смята, че това дава възможност винаги да имаш план Б. „При мен се получи нещо такова, защото първоначално работех като сервитьорка. Стигнах до ниво управител. В един момент се наложи да започна да влизам в кухнята. Установих, че там много ми харесва и започнах да работя в нея.“

Още любопитни истории от живота на Царина, гледайте във видеото.

Hell's Kitchen 6 продължава следващата седмица във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. само по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.