Певицата и екипът ѝ пристигнаха в Европа

Треска за Тейлър Суифт обхвана Париж. Най-печелившото турне в историята пристигна в Европа, а феновете са развълнувани да чуят песните от последния албум на звездата, изпълнени на живо за първи път. Турнето „Eras Tour“ започва европейския си етап с четири дати в зала „La Defense Arena“ в Париж.

Една пета от публиката е от Съединените щати. Много от тях са привлечени от европейските правила, забраняващи начисляването на огромни надценки върху билетите, които могат да им спестят хиляди долари в сравнение с концертите у дома.

Тейлър Суифт превзе класацията за сингли на списание „Билборд”

Около 42 000 души ще видят Суифт в Париж, преди тя да се отправи към Швеция, Португалия, Испания, Великобритания, Ирландия, Нидерландия, Швейцария, Италия, Германия, Полша и Австрия. Турнето „Eras Tour” преминава през цяла Северна и Южна Америка и Азия, след като стартира през март 2023 г. Вече са продадени билети за повече от 1 милиард долара. До приключването на турнето във Ванкувър през декември тази година сумата ще бъде удвоена.

Популярността на изпълнителката не изглежда да намалява. Новият ѝ албум се продава в 1,4 милиона копия през първия ден и чупи всички рекорди за стрийминг, като в рамките на пет дни достига един милиард стрийминга в Spotify. Разказите на Суифт за любовните ѝ истории са горивото, което задвижва глобалната ѝ доминация, а феновете се ровят в „The Tortured Poets Department“ за загадъчни улики за бившия ѝ приятел Джо Алуин, кратката ѝ, но драматична афера с Мати Хийли (вокалист на The 1975) и настоящия ѝ партньор, звездата на американския футбол Травис Келс.

Пъб в Лондон предлага бургер и коктейл в чест на Тейлър Суифт

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!