Съквартирантите се преобразяват в анимационни герои за новата си седмична мисия

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA драмите и острите противоречия отново ще се настанят в Къщата на Big Brother. Новата седмична мисия ще превърне звездите в анимационни герои, а поредният саботаж от страна на Мегз ще принуди Big Brother да вземе драстични мерки срещу непрестанните изисквания на дизайнерката.

Ваня Щерева напусна Къщата на Big Brother Кой е вашият фаворит за победител във VIP Brother 2017?

Новата седмична мисия на Съквартирантите ще изпълни детската им мечта да се превърнат в анимационни герои. Всеки от тях ще влезе в обувките на любимите персонажи на всички деца, а някои от звездите ще получат тайна мисия или персонална задача в рамките на седмичната мисия. Мегз също ще трябва да се превъплъти в анимационен герой, който отговаря на характера ѝ, но първоначалната еуфория от задачата бързо ще премине и дизайнерката отново ще откаже да носи костюма, който Big Brother е приготвил за нея. Изморени от непрестанните откази и саботажи на Мегз, Съквартирантите ще я нападнат, а Големият брат ще предприеме строги мерки и ще я превърне във фантома на Къщата. Какво означава това и как ще реагира Миглена на тежкото наказание, предстои да разберем.

Отново в рамките на мисията, Сашка ще трябва да влезе в ролята на медена питка. Певицата с изненада ще установи, че е напълняла драстично в предаването и ще си обещае да се подложи на строга диета, но дали нейният пословичен апетит ще го позволи, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Ваня Щерева напусна най-известната Къща по време на живото предаване снощи. Писателката е поредният изгонен по волята на зрителите участник, а пред Ники Кънчев тя сподели, че се радва от факта, че няма да вижда Шеф Петров повече.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.