Пред Деси Банова-Плевнелиева звездата на естрадата разказва защо е решила да слезе от сцената

Тук и сега ни предстои доста емоционална среща с една от легендарните ни певици Елвира Георгиева, която освен че отвори вратите на дома си, отвори сърцето и душата си за зрителите на "Събуди се".

Владо Михайлов с мисия да вълнува и зарежда хората с позитивизъм

Пред Деси Банова-Плевнелиева звездата на естрадата разказва защо е решила да слезе от сцената, защо се е обърнала към духовните практики, кои са предизвикателствата, уроците и чудесата в живота й, как е успяла да запази топли и приятелски отношения с бившия си съпруг и как се е променил света й след появата на д-р Ники Георгиев в живота й.

Тя споделя, че нейният дом е училище за това как да се обича. „След като съобщих, че няма да пея. Аз се затворих и започнах да работя върху себе си. Тази къща се превърна в сцената на моя живот”, казва тя.

Елвира Георгиева е от Казанлък. Тя разказва, че нейният дядо е основател на първата фабрика за струнни инструменти. „От 4-годишна започнах да свиря на цигулка, но се запалих по пеенето и пожелах да стана певица.  Станах вокалист на група „Сребърни звезди”, там срещнах и бившия си съпруг. Той написа много песни за мен. Бяхме прекрасен тандем. С него ни свързваше най-вече музиката”, разказа тя. Елвира Георгиева споделя, че когато среща настоящия си съпруг животът и се променя.

Целия разговор гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase