Артистът разкрива кои са хората, с които обожава да работи, чудесата в живота му, какво е да откриеш любовта и как сбъдва музикалните си проекти

Актьорът, музикант и автор на песни Влади Михайлов покани Деси Банова-Плевнелиева в студиото, където сбъдва повечето си музикални проекти. Кои са хората, с които обожава да работи, кои са чудесата в живота му, кога душевната болка го е блокирала да не може да работи и какво е да откриеш любовта, той споделя в рубриката „Тук и сега“ специално за „Събуди се“. Рок и поп певецът вярва, че всеки един има някакво призвание и колкото по-бързо го открие, толкова по-щастливо ще живее. Според него има едно дълбоко щастие да усещаш, че се занимаваш с това, което е твоята мисия. Но това не значи, че ще живееш добре финансово. Чувства се щастлив, че е открил това, което да прави в живота си, а откликът от публиката го зарежда и вдъхновява. Разказва, че се е отказал от рисуването, въпреки сериозните си планове, заради обмена на момента с публиката. Актьорът се е снимал в над 70 филма, български и международни продукции, участва в хитовия сериал за NOVA „Братя“, звезда в различни мюзикъли, свири в няколко рок групи, пълни сцените с представлението „Аз и ти, преди ние“ с Йоанна Темелкова. Кое му носи най-голямо удовлетворение?

„Много са нещата, с които се занимавам в момента и успявам да ги комбинирам. Най-общото между всички тези неща е, че обичам да разказва истории и да съм част от екип, които разказва истории. Дали ще е музикална група, театрална трупа, филмов екип, няма значение“, споделя артистът.

Лошото ченге в журито на „Капките“ Фънки: Аз просто съм реалист и казвам истината

За темата за разделението в социалните мрежи в изкуството

„Избрах темата, защото мисля, че се оказва проблем. Започваме сякаш да губим ценза и да забравяме. Добре е да си подготвен, когато коментираш работата на някой е учил за хирург и се е занимавал с това цял живот. Същото важи когато коментираш музикално произведение е добре да се сетиш колко средства и време са вложени в него. Слагаме този проблем на масата и поставяме въпроса, че всеки има свободата и тази трибуна да изказва мнението си, следва да поставим и въпроса за самооценката и личната хигиена. Кое мога да коментирам и за кое нямам ценз? Как го правя? Кое е лъжа и кое истина?“, коментира темите, които го вълнуват.

Заедно с екипа Михайлов създава песента „Луд по теб“ към филма с негова участие „Защото обичам лошото време“. Кадрите са заснето в студиото, в което Влади твори и записва. Тук той записва и видеото към  „Need Your Hand“.

Елена Атанасова: Аз съм една усмихната жена, която се радва на малките неща в живота

„В това студио и с този екип сме реализирали едни от най-любимите ми авторски проекти, с различните банди, с които свиря и с Кирил Добрев, който е нашия режисьор. Заедно направихме „Бели петна“ на Сленг и последното видео на REWIND. Кирил ми е близък приятел и съмишленик. От много години разбрахме, че гледаме в една посока. Имаме една ценностна система и един вкус. Заедно летим в една идея, докато решим къде са ни границите и я приземим леко. Благодаря на екипа ми, тъй като това е фабрика за сбъдване на мечти“, разкрива музикантът.

Екранната хармония с партньорките му ли е фактор за успех?

„Чувстваш се сигурно и това е един от вариантите. В дебюта ми в драмата „Аз и ти, преди ние“ беше важно да съм с хора, към които имам безкрайно доверие. Идеята да ни събере с Йоанна бе на продуцента ни Денис. За филма режисьорът ни събра с Неда Спасова. Дългите снимки на сериала „Братя“ – цели пет сезона, ти дават възможност да оцениш партньора си. Аплодисменти от мен за всичките колеги и прекрасния каст към хитовата поредица. Това са приятели от този сериал, които безкрайно обичам. Имах възможност да се докосна до таланта им и да науча много от тях“, категоричен е той.

Рафи: Да влезеш в кожата на друг изпълнител в „Като две капки вода“ е неописуемо

Владо Михайлов спечели единадесети сезон на „Като две капки вода“, но също така и сърцата на зрителите. В настоящия сезон ролята му е на ментор, обучаващ на актьорско майсторство участниците.

„Като две капки вода“ е голямо приключение. Хвърляш се в нещо, което не знаеш какво ще представлява. Хвърляш много труд и пот. Когато за първи път излязох на тази сцена се притеснявах повече от Евровизия, където представлявах страната си и излизах пред мулти-милионна публика. Сцената е различна, преживяването е много хубаво и се забавляваме страхотно“, разказва победителят в сезон 11.

За благословията да има три прекрасни, желани и талантливи деца, за подкрепата от любящата му съпруга, за болката и любовта като двигател, гледайте във видеото.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.