„Не мога да лъжа“, категоричен е един от най-колоритните и експресивни представители на журито на любимото шоу за имитации

Фънки разказва, че когато участниците в шоуто се справят добре, искрено се радва. Но когато образите не се получават смята, че това трябва да им се каже, за да имат отношение и зрителите и публиката към самото предаване.

„Моята критика е градивна. Някой трябва да ги държи стъпили здраво с двата крака на земята. Иначе те ще започнат да си въобразяват разни неща. Няма да стане тази – да вият като вълци, а всички да им ръкопляскат!“, споделя Фънки и признава, че и в живота си е такъв – винаги си казва нещата „право куме в очи“.

„Имитацията е нещо много сериозно. От една страна свалям шапка на участниците, че са намерили смелост, за да изядат този голям залък. Защото задачата e да naправиш целокупен образ, който да се покаже на хората. А те, когато го видят, да пляскат и да се забавляват. Аз не бих могъл да се справя с тази задача и си го признавам“, споделя лошото ченге в журито на „Като две капки вода“.

Още за предстоящите изяви на Фънки и „Черно фередже“, гледайте във видеото.

Следващият понеделник (22-и април) шоуто „Като две капки вода“ ще посрещне много специален гост. Част от журито ще стане световната звезда Ал Бано. Именно заради тази изненада за първи път в историята на предаването се появи Рулетка на участниците, която да отреди кой от тях ще имитира Ал Бано пред самия него. Честта се падна на Наско от Б.Т.Р. Веднага след това Бутонът на късмета отреди Елена да се превърне в Тил Линдеман, Джулиана да изпълни Майли Сайръс, Мария да имитира Cardi B, Панайот да пее като Стиви Уондър, Владимир Зомбори да влезе в ролята на Стивън Тайлър, Иво Аръков да бъде Давид Дамяно, а Християна да излезе като Bee Gees. Как ще се справят те и кой ще грабне победата? – разберете следващия понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.