На церемонията присъства и кметът на Бургас Димитър Николов

Премиерът Бойко Борисов присъства на откриването на рибарското пристанище в Черноморец, за чието изграждане бяха инвестирани над 10 млн. лева.

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК

Премиерът посочи, че със събраните допълнително средства от борбата с контрабандата правителството е успяло да разплати задължения за централи и реактори, в размер на 2,5 млрд. лв., които по никакъв начин не са допринесли за живота на хората.

Цветанов посочи кои са четирите възможни кандидатури на ГЕРБ Борисов: Желая успех на опозицията с вота на недоверие! (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Смятайте какво би могло да е направено в България, ако този капитал не беше изнесен“, коментира пред медиите министър-председателят. Той допълни, че са разплатени и 3,7 млн. лв. за КТБ.

„Непрекъснато трябва да се обновява инфраструктурата, а не да се дават пари за мегаломански проекти, които никога няма да станат. Предстоят избори, нека помислят. За една година направиха тези дупки, ние за една година ги запълнихме. Повече няма да правим такива опити, надявам се”, допълни Борисов. 

Към момченцето, което посрещна с питка и сол официалните гости, премиерът се обърна с думите:  "Дай първо на президента", очевидно имайки именно Николов. Той е един от вероятните кандидати за поста на държавния глава, който ще бъде излъчен от ГЕРБ в неделя.На церемонията по откриването той беше придружен от кмета на Бургас Димитър Николов.