Предстоят обаче още два съдебни процеса

Социалните служби върнаха на многодетен баща от село Зверино едно от децата му. Мъжът, който се бори месеци наред за 4-годишния си син, спечели съдебното дело, започнало след като социалните служители от Мездра изведоха детето от семейната среда.

Дарители помогнаха на бащата с 9 деца да има нов дом След "Ничия земя": Помощ за един баща, който се бори за децата си „Ничия земя”: Баща се бори за децата си

След като NOVA разказа историята на самотния баща, стотици дарители подпомогнаха семейството. Така 4-годишният син на Румен се върна при близките си у дома. Малко объркан, но и много щастлив Дани обиколи новия дом на многолюдното семейство, в който всеки има своя стая.

Мебели, играчки и обзавеждане бяха осигурени от стотиците зрители на NOVA, помогнали на семейството да се събере. Дани хареса най-много книжките и пеещите кукли. За баща му Румен радостта е огромна, но битката за другите отнети деца продължава.

По случая предстоят още два съдебни процеса. Румен недоумява защо децата са взети от социалните с една заповед, а се налага за връщането им у дома да се водят три отделни дела.

Според него законът в тази част трябва да се промени, за да не страдат и други семейства като неговото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.