Ръководството на детското заведение планира ремонтни дейности през лятото

Родители - във война с директор на детска градина. Заради ремонт, от ръководството на градината предупреждава родителите на 28 деца от предучилищната група, че през лятото малчуганите няма как да посещават детското заведение.

ДЕН В ДЕТСКАТА ГРАДИНА: Как се справя една учителка с 27 деца? Директор: Слагането на камери в детските градини няма да реши проблема Родители на протест срещу насилието в детските градини (ВИДЕО+СНИМКИ)

Алтернативен вариант не е предложен и родителите изпадат в трудната ситуация да открият кой да се грижи за децата им през следващите три месеца.  

„Проблемът на четвърта група е, че освен ремонт, възникна и аварийна ситуация”, обясни пред NOVA директорката на детската градина Наталия Преславска.  

Ремонтът се налага заради тръби, които са вградени в стените и от които излиза вода.

„С майките, които са писали до различни институции, имах контакт на родителската среща, където ги информирах, че е трудно и почти невъзможно да приема цялата група, но за всички, които са в невъзможност да осигурят децата си за лятото, до 15 септември ще им бъде дадена тази възможност”, обясни директорката. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.