С осветляването на случая отпреди 30 години, актьорът потвърди, че е гей

След като години наред отказваше да изясни слуховете за сексуалната си ориентация, американският актьор и двукратен носител на "Оскар" Кевин Спейси призна, че е хомосексуален. 

Повод за признанието му стана отправено от неговия колега и сънародник Антъни Рап обвинение в сексуално посегателство. Случаят датира отпреди десетилетия, когато Рап е бил тийнейджър. 

КЕВИН СПЕЙСИ – ОТ 90-Е ДО ДНЕС (ГАЛЕРИЯ)

В публикация в Туитър 58-годишният Спейси е споделил, че е "повече от ужасен", но не си спомня инцидента, случил се преди над 30 години.

pic.twitter.com/X6ybi5atr5

— Kevin Spacey (@KevinSpacey) October 30, 2017

"Ако наистина съм се държал по описания от него начин, му дължа искрено извинение за дълбоко неуместното си поведение в нетрезво състояние и за чувствата, които той е трябвало да таи в себе си през всичките тези години", пише актьорът. 

Знаели ли са Клуни и Деймън, че Уайнстийн е тормозил актриси? (ВИДЕО)

Половината британски жени - жертви на сексуален тормоз на работа

В интервю за "Бъзфийд" Антъни Рап е разкрил, че навремето се е сприятелил с Кевин Спейси, докато двамата са участвали заедно в постановка на Бродуей. Рап, тогава 14-годишен, е бил на парти в апартамента на 26-годишния Спейси. В края на вечерта по-възрастният му колега го е отвел в спалнята, сложил го е да легне и се е качил върху него. Антъни Рап споделя още, че е останал с впечатлението, че Спейси е пиян и въпреки че го е притискал здраво към леглото, той е успял да се измъкне и да напусне апартамента. 

Актриса се оплака, че е опипана от Джордж Буш – старши

Рап, понастоящем 46-годишен и известен с ролята си в телевизионния сериал "Стар Трек: Откритие", казва, че е решил да проговори, след като скандалът с продуцента Харви Уайнстийн, обвинен в сексуални посегателства от десетки жени, е повдигнал въпроса за случващото се в развлекателната индустрия. 

КОЙ Е АНТЪНИ РАП ВИЖТЕ ТУК

Разкритието на Антъни Рап е накарало Кевин Спейси да сложи край на предположенията относно сексуалната си ориентация, след като години наред ревниво пазеше личния си живот и отказваше да говори по темата.

Разкриха системни посегателства срещу жени и в Европарламента

"Както най-близките ми хора знаят, през живота си съм имал романтични връзки и с мъже, и с жени. През годините съм обичал и съм бил романтично обвързан с мъже. Сега избирам да живея живота си като хомосексуалист", пише Кевин Спейси в "Туитър". "Искам да се справя с това честно и открито, като поставям началото с внимателно преосмисляне на собственото ми поведение", допълва актьорът. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.