Намериха ли време за семейството известните личности у нас?

По време на коледните празници родните звезди избраха да се отдадат на заслужена почивка и да прекарат малко време с любимите си хора.  Разбира се, те споделиха десетки снимки в социалните мрежи, за да покажат как са прекарали последните дни на 2019 г.

Къде релаксират родните звезди преди коледните празници? (СНИМКИ)

Въпреки многото ангажименти, попфолк певицата Преслава намери време и за семейството. Тя прекара празниците в компанията на половинката й Павел Лазаров и дъщеричката им Паола. Малката става все по-сладка и често забавлява младото семейство. В личния си профил в Instagram певицата сподели снимка, на която се вижда как двете с Паола си играят пред камината. 

Честито Рождество Христово! 🎄🥳☃️🥰 #merrychristmas #mom #baby #preslava #paola #family

A post shared by Preslava (@preslava_official) on Dec 24, 2019 at 11:44pm PST

Даниел и Александра Петканови също не пропуснаха да покажат как са прекарали християнския празник. Алекс сподели няколко снимки със своите последователи. На единия от кадрите се вижда как щастливата двойка е легнала под елхата и се радва на празника, заедно с малкия им син.

🎄.🎁.🧤.🕯.🎅🏻 . Снимка:@webmanov . #christmas #christmastree #family #kid #child #spirit #warm #winter #merrychristmas #holidays #together #love #wife #husband

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on Dec 25, 2019 at 12:42am PST

 

Габриел получи най-готиният коледен подарък ever🎁, а това му е едва първата Коледа, представете си какво го очаква занапред. 😅🤪 Благодарим на Христо Стоичков @hristo8oficial за персонализираните екипи с автограф от Лео Меси @leomessi ⚽️🎄🎉

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on Dec 24, 2019 at 11:04am PST

 

💫GIVEAWAY💫 Всеки ден от 12 до 25 декември @dermaact ще прави по един giveaway дневно. Всеки от тях ще бъде обявен точно в 11:00ч. Ето го и моят специален подарък за вас - ваучер за Picosure, PRP, 2 skin boosters на лице, шия и деколте+ Aquashine BTX в @dermaact За да участвате: ⚜Последвайте @dermaact ⚜Последвайте @marielaamk ⚜Напишете в коментар: Имате ли татуировка, която бихте искали да премахнете? Участват само профили, коити са изпълнили и ТРИТЕ описани стъпки. Победителите се избират на случаен принцип и ще бъдат обявени утре сутринта.🤳 Успех на всички!

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on Dec 24, 2019 at 12:48am PST

Как родните звезди посрещнаха Коледа (СНИМКИ)

„Нашите близки - нашето богатство! Честито Рождество Христово и весели празници ,приятели”. Това написа поп фолк певицата Глория в Instagram профила й под снимка с майка й.   

♥️ #mama #family #love Нашите близки - нашето богатство ! Честито Рождество Христово и весели празници ,приятели ! 🙏🏻😊

A post shared by G L O R I A ❤️🎼 (@gloria_bulgaria) on Dec 25, 2019 at 3:09am PST

Певицата Мария Илиева също поздрави всички християни за празника.

Честито Рождество Христово!❤️ Бъдете здрави, обичани, благословени, вярвайте в силата на доброто и го раздавайте безрезервно на тези, които го поискат! Ето я и моята коледна изненада!!! С моя приятел д-р Константинос Пагидас имаме наистина специален подарък – ваучер на стойност 3000 лв. за процедури в @dermaact!🎉 За да участвате: Последвайте @dermaact Последвайте @kpagidas Коментирайте с отговор на въпроса: За какви естетични процедура бихте използвали ваучера, ако спечелите? Участват само профили, които са изпълнили и ТРИТЕ описани стъпки. Победителите се избират на случаен принцип и ще бъдат обявени утре в мое стори. Успех на всички!

A post shared by 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕒 𝕚𝕝𝕚𝕖𝕧𝕒 (@maria_ilieva_official) on Dec 25, 2019 at 1:06am PST

От снимките, които качва, става ясно, че Николета Лозанова е прекарала празниците извън България. Плеймейтката сподели горещи фотоси от Виетнам.

Николета Лозанова отпразнува рождения си ден с невиждано парти (ВИДЕО+СНИМКИ)

Do more of what makes you happy 🦦❤️

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Dec 25, 2019 at 4:14am PST