Домашният любимец ползвал таблета на стопанката си

Китайска студентка, която живее в Австралия, пусна в мрежата селфита на своя котарак Ер Ню, които той сам направил на таблета на стопанката си, пише в. "Метро".

Owner leaves cat alone with iPad, comes back to hundreds of selfies and fur all over the devicehttps://t.co/Wx9w8wvKRj @HHMU_Banksia 😹

— CaptainJimDandyIV (@dandy_iv) September 27, 2020

7- месечният домашен любимец не само ползвал мобилното устройство, но оставил и много козина по него, предава БТА. На някои от снимките котаракът гледа право в обектива, а в други е заснет как си тръгва.

Котката на „Света София“ се разболя (СНИМКИ)

Котарак клептоман от години краде бельото на съседите

В трета серия от снимки пък се вижда как си прави тоалета и ближе козината си. В паметта на таблета останали и някои по-абстрактни композиции, в които е заснето само едно ухо или око на Ер Ню.

Котка опита да открадне пари от касата на заведение (ВИДЕО)

Той не е единствената котка, която китайската студентка притежава. Тя отглежда и едногодишната писана на име Сяо Ай, на която Ер Ню прави компания, когато не е зает с правене на селфита.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.