Раждането на бебето на Ник и съпругата му Лорън не е минало съвсем безпроблемно

Бившият член на момчешката банда Backstreet boys Ник Картър стана баща за трети път, а израелската актриса Гал Гадот, известна с ролята на супергероинята "Жената-чудо" очаква трета дъщеря.

"Щастливи сме да споделим, че бебето ни е вече тук. Но като родители знаем, че понякога нещата не стават така, както си ги планирал. Имаше известни усложнения, но всичко изглежда по-добре след първата нощ", написа Ник в своя Twitter профил. 

Бейби бум сред звездите (ВИДЕО)

Раждането на бебето на Ник и съпругата му Лорън не е минало съвсем безпроблемно. Картър бе споделил пост в социалните мрежи, с който показваше, че е много притеснен и се моли всичко да бъде бнаред с майката и бебето.  

Ник Картър и съпругата му Лорън споделиха през януари, че очакват трето дете.Те имат по-голям син Один (на 5) и дъщеря Сорша, която се роди преди повече година.  

Израелската актриса Гал Гадот, известна с ролята на супергероинята Жената чудо в едноименната продукция   очаква трета дъщеря . 

Бейби бумът сред звездите продължава (ВИДЕО)

Тридесет и пет годишната красавица лично оповести, че със съпруга ѝ Ярон Варсано отново ще стават родители на момиченце като виртуален гост в шоуто "На живо" с Кели Рипа и Райън Сийкрест. 

Те са семейство от 2008 г., имат още две момичета - 9-годишната Алма и 3-годишната Мая.    

Гадот се превъплъщава в образа на Даяна Принс във поредицата за Жената чудо. През декември миналата година от "Warner Brothers" съобщиха, че се подготвя трети филм за приключенията на супергероинята.