По думите ѝ е нужно стабилно управление, което от утре да отвори мощен социално-икономически щит пред кризата

Гласувах за сигурност и спокойствие във всеки български дом, за стабилно управление, което от утре да отвори мощен социално-икономически щит пред кризата. Гласувах за повишаване на доходите, за развитие на икономиката, което да гарантира просперитет на България. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като упражни правото си на вот.

ИЗБОРЪТ НА БЪЛГАРИЯ: Гласуваме на предсрочен парламентарен вот

По думите ѝ хората трябва да знаят, че в трудните моменти няма да бъдат изоставени от държавата. "Гласувах за ред, правила, за това законът да е еднакъв за всички. Да има справедливост. Очаквам да сме в следващото управление. Силна социална партия ще помогне да преминем по-леко през кризата. Ние го доказахме в предишното управление", смята тя. 

Според нея с ГЕРБ и ДПС коалиция е невъзможна. "Имаме 10 мерки за първите 100 дни за овладяване на инфлацията и повишаване на доходите. Искаме да стабилизираме икономиката", обяви още Нинова.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.