Златните изгубиха и двата си кулинарни двубоя срещу Черните куртки днес

Шеф Виктор Ангелов избра четиримата най-добри кулинари от отбора на Златните на крачка от финалите в шестия сезон на Hell’s Kitchen. Разтърсеният от скандали звезден отбор се раздели с певеца Тома Здравков след две последователни загуби срещу Черните куртки, а напрежението между фолк фурията Бони и нейните съотборници достигна нови върхове.

Денят за звездите започна повече от обещаващо, след като съумяха да спечелят предимство пред по-опитните си съперници в надпреварата по италианско гурме сред природата. Поредица от грешки и неразбирателства между темпераментната Бони, риалити звездата Гърдева и бившият професионален войник Гатьо доведоха до загуба за техния отбор и оранжева престилка за певицата.

Царина: Никол трябва да спечели Hell’s Kitchen

Вечерната резервация донесе нови предизвикателства за Черните куртки и Златните. Те трябваше да приготвят тристепенно меню за илюзиониста Валери Иванов - Жокера и неговите възпитаници. Начело на двете кухни застанаха номинираната Бони и един от най-изявените лидери в Кухнята на Ада този сезон - Никол. Въпреки опитите за овладяване на отборите, двете трябваше да предадат щафетата на други участници, за да може вечерната резервация да завърши успешно. 

Под ръководството на младия и амбициозен Станислав, Черните куртки съумяха да издадат всички свои поръчки и да избегнат потенциалните елиминации. Строгият подход на Пеньо Гатевски-Гатьо обаче не бе достатъчен и Златните загубиха за втори пореден път. Като най-слабо звено в отбора бе определен рок певецът Тома, който се раздели с шанса да се превърне във втория звезден победител в историята на кулинарното шоу.

Магически трикове и кулинарни стихии в Hell’s Kitchen тази вечер

Утре съревнованията между Златните и Черните куртки продължават. Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 в сряда, 8 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.