Черните куртки и Златните излизат в два директни сблъсъка

Истинско кулинарно торнадо ще се развихри в новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Най-добрите пет в кулинарно риалити ще излязат в два директни сблъсъка срещу отбора на Златните, където конфликтът между фолк фурията Бони и риалити звездата Александра Гърдева придобива все по-големи размери. В края на вечерта една от куртките в Кухнята на Ада ще бъде свалена завинаги.

Магдалена Динкова: „Мисис баба“ 2022 от Hell’s Kitchen с вкусни рецепти за Великден

Чоткин, Димитър, Станислав, Сарамандов и Никол ще се сблъскат с италианска афера с лек привкус на професионален голф. Те ще трябва да се впуснат в пътешествие, придружено от паста, пица и луда надпревара срещу звездния отбор на Златните. Втората битка за надмощие ще изправи двата отбора един срещу друг в първата им вечерна резервация като съперници.

Специален гост в най-горещия ресторант в България ще бъде и илюзионистът Валери Иванов - Жокера, който е подготвил спиращи дъха магии за всички участници.

С Царина на Великден: Очаквах да взема черна куртка в Hell’s Kitchen

Ще успеят ли Черните куртки да надвият звездните си противници и да се спасят от елиминация, до какво ще доведат конфликтите в отбора на Златните и може ли да левитира шеф Ангелов, ще разберете в новия епизод на Hell’s Kitchen 6 тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Hell's Kitchen 6 продължава следващата седмица във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. само по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.