Ансамбълът ни по художествена гимнастика завоюва бронз в Рио

"Толкова сме щастливи, че накрая успяхме!" Това бяха първите думи на треньора на ансамбълът ни по художествена гимнастика Ина Ананиева ексклузивно пред NOVA, минути след като грациите ни завоюваха бронзов медал на Олимпиадата в Рио. "Исках момичетата да играят така, както играха! Те направиха много за развитието на художествената гимнастика.", добави развълнуваната Ананиева.

Какво ще е бъдещето на тези момичета? Отговорът на Ина Ананиева: „Предполагам, че всяка ще поеме по своя път, мисля, че направиха много за художествената гимнастика, за развитието на българската художествена гимнастика.“

„Вярвайте ми, нищо не сме следили от другите оценки, не съм гледала другите оценки, защото ние стартирахме с последен номер, само исках да играят чисто, така, както играха. След като имаме медал, не ми се коментират оценките на съдийките“, сподели треньорът.

Ансамбълът се класира за финала в Рио Най-красивите българки на Олимпиадата в Рио (ВИДЕО) Момичетата ни в състав Михаела Маевска, Ренета Камберова, Християна Тодорова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова достойно се състезаваха на финала и успяха да стигнат до почетната стълбичка.